Megrendelés

Megrendelés menete:

1. Lépés: Kapcsolatfelvétel telefonon vagy emailben.

2. Lépés: Kérjük, küldje meg nekünk ingatlanának alaprajzát. Kézzel rajzolt alaprajzzal is tudunk dolgozni, csak arra kell figyelnie, hogy arányos legyen és pontosan tüntesse fel a méreteket - falak hossza, belmagasság. Tudnunk kell milyen az ingatlan szigetelése, vagy W/mK értéke.

3. Lépés: Ki kell találnia, hány zónából álljon a rendszer. Ebben segítünk. Példa: egy 100 nm 1 amerikai konyhás nappali + 3 háló + 2 fürdőszoba kialakítású házat általában 6 db fűtőzónával szerelünk fel. Természetesen Ön dönti el, hogy végül hány zónát telepítsünk. Lehet több és kevesebb is. El kell dönteni hová fogjuk telepíteni a fűtőszalagokat - esztrich alá, vagy fölé, esetleg a régi padlóra közvetlenül, stb., illetve hová fogjuk telepíteni a vezérlő egységet transzformátorral együtt - ez a 40*40*10 cm fémdoboz. Fenti példánál 4 db ilyen dobozról van szó, melyek süllyeszthetők a falba, vagy egy tárólóban közvetlenül a falra rögzíthetők.

4. Lépés: Megadott paraméterek alapján mérnökeink megtervezik a rendszert, amely optimális teljesítmény mellett minimális fogyasztással fogja fűteni otthonát.

5. Lépés: Előre egyeztetett időpontban kimegyünk a helyszínre és 1 vagy 2 nap alatt telepítjük a rendszert. Innen nincs más dolga, csak élvezni a otthona melegét. Ugyanis nincs karbantartás, nincs kötelező regisztráció, nincs fenntartási költség!

Megjegyzés: 

  • Nem vagyunk villanyszerelők, és mivel az ország egész területén telepítjük IECO rendszert, nem tudunk villanyszerelőt biztosítani előkészületekhez. Erről Önnek kell gondoskodnia. Bármilyen szakképzett villanyszerelő el tudja végezni a rendszerünk telepítéséhez szükséges előkészületeket. Felvesszük vele a kapcsolatot és segítjük megfelelő információval. Általánosságban elmondható, hogy a rendszerünk vezérléséhez és betáplálásához szükséges vezetékek elhelyezése, egy felújítás- vagy építkezésnél elenyésző tételt jelent a teljes beruházáshoz képest. Villanyszerelőnek pedig 1-2 plusz óra munkát.
  • Fizetés két részletben történik. Első részlet a teljes ajánlat 50%-a díjbekérő ellenében az ajánlat egyeztetése és elfogadása után esedékes. Második részlet a teljes ajánlat 50%-a a berendezés legyártásának készre jelentése, de még a telepítés előtt esedékes.

HÍVJON MINKET! +36-20-239-23-13

Ár 11.000 Ft+ÁFA/nm-től

kiszállással és szereléssel együtt

Tekintettel arra, hogy minden egyes megrendelés egyedi projektet jelent, nem tudunk fix négyzetméter árat adni. A végleges ár a fent leírt információk birtokában alakul ki. Az alábbi ár táblázat kifejezetten tájékoztató jellegű. Az ár Nettó ár és tartalmazza a kiszállási és szerelési költségeket, de 27% ÁFÁ-t nem tartalmazza.

Székhely
1163 Budapest, Veres Péter út 51.

Telefon
+36202392313

H-CS: 9.00-16.00

P: 9.00-14.00

E-mail

iecopadlofutes@gmail.com

Facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=100092209376581

© ieco.hu 2023 | Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!